O NAS

FEEL SLOVENIA

Ponosni smo na lepote svoje domovine in dobro vemo, kako jih je mogoče na najbolj mikaven način predstaviti tujim obiskovalcem. Glede na to, da je Slovenija majhna dežela z veliko edinstvenimi točkami, si ne predstavljamo, da bi jo preplavila množica turistov. Slovenijo je namreč najlepše spoznavati v manjših skupinah, a v spremstvu domačinov – vodnikov, ki so polni zgodb in zanimivih informacij. Prav zato boste na našem portalu našli pakete, sestavljene iz bivanja v izbranem hotelu in »doživetij« – izletov, degustacij, aktivnosti ... Izbrali smo takšne, za katere menimo, da bodo najlepše predstavila tisti košček Slovenije, ki ga boste obiskali. Seveda je najlepše, če pri nas ostanete dlje časa in združite več takšnih paketov, npr. preživite tri dni v Ljubljani (od tam obiščete še Bled in Postojnsko jamo), nato pa se odpravite še na wellness razvajanje v Terme 3000 in odkrivanje Prekmurja ter Prlekije. Kombinacij je veliko, zagotovo se najde za vsakega nekaj.

Naše skupine so velike od 2 do 7 oseb, za katere je na »doživetjih« poskrbljen individualni transfer. Na nekaterih izletih vas ves čas spremlja vodnik, drugje vas pričaka na končni destinaciji. V posameznih programih je navedeno, v katerih jezikih se izvaja vodenje posameznih »doživetij«.

Za lažje iskanje smo vam pripravili pregled po »doživetjih« (FEEL), ki smo jih razdelili na: Zelene, Aktivne, Zdrave in Družinske počitnice. Možen pa je tudi pregled po destinaciji (SLOVENIA), kjer boste izbirali v rubrikah: Obala in Kras, Terme in wellness, Gore in jezera ter Mesta.

Do izbranega hotela vas lahko z letališča (za goste iz severne Italije pa tudi od doma) pripeljemo s skupnim ali individualnim transferjem.

Če ste večja skupina kot 7 potnikov, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali po telefonu in z veseljem vam pripravimo poseben program.

Naj bo konec teh pojasnil začetek vaših nepozabnih počitnic!

Dobrodošli v Sloveniji!

Prikaži več

TURISTIČNA AGENCIJA SONČEK

Turistična agencija Sonček deluje kot organizator in posrednik potovanj že od leta 1992. Danes smo ena vodilnih slovenskih turističnih agencij in imamo lastno prodajno mrežo s 16 poslovalnicami v vseh večjih slovenskih mestih, lastni klicni center za telefonsko in spletno prodajo, 2 avio centra ter zaposlujemo okoli 100 ljudi, ki obožujejo potovanja in svoje delo. Letno v sklopu našega podjetja poskrbimo za več kot 150.000 potnikov.

Od leta 2000 je Turistična agencija Sonček del prestižne skupine World of TUI, ki nam (vam) odpira prav vsa vrata v svet. Franšiza TUI potovalni center našim potnikom in poslovnim partnerjem potrjuje visoko boniteto podjetja in storitev, ki zadostujejo najvišjim evropskim in svetovnim standardom.

Ponosni smo, da smo bili v letih 2013, 2014 ter 2015 izbrani za zaupanja vredno podjetje in prejeli naziv Trusted Brand .

Prav tako smo bili na slovenskem trgu izbrani za turistično agencijo, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Best Buy Award smo prejeli za 2013/14 ter 2015/16.

Pridobili smo tudi certifikat Excellent SME 2013 in 2014, ki tudi formalno potrjuje odličnost naših storitev in visoko boniteto podjetja.

A najbolj nas veseli dejstvo, da je med 27.830 anketiranimi potniki v letu 2014, kar 99,10% izjavilo, da si želi naslednje počitnice ponovno zaupati Turistični agenciji Sonček.

Dobrodošli na počitnicah!

Prikaži več